Skip to main content

Presentació i sessió de curtmetratges en motiu del Dia de la dona

Amb motiu de la celebració de la Diada internacional de la dona treballadora, el Col·legi de Directors i Directores de Cinema de Catalunya, estrenarem i presentarem curtmetratges crítics i reivindicatius a la igualtat i la llibertat de la dona, en el marc del cicle Cinemateca del Col·legi, una sessió de curtmetratges dirigits per dones, i d’altres amb temàtica: la dona i el món del treball. 

S’estrenaran els curtmetratges crítics i reivindicatius a la igualtat i la llibertat de la dona:
Buscar feina... i trobar-la dirigit per Kepa Atxa
Carmelites al segle XXI dirigit per Laia Fàbregas

I també en la mateixa línia, els èxits:
Ahora no puedo dirigit per Roser Aguilar
Trumpet dirigit per Anna Petrus

Ahora no puedo és el curtmetratge dirigit per Roser Aguilar, guanyador del Premi Gaudí al millor curtmetratge, en la darrera edició d’aquests premis. També es projectarà Buscar feina...i trobar-la estrena del darrer treball del periodista i cineasta Kepa Atxa, que narra la paradoxa que enfronta a una jove ben formada amb la realitat del món del treball. Carmelites al segle XXI és un documental dirigit per Laia Fàbregas sobre la vida d’aquestes religioses al nostre temps. Trumpet de la cineasta menorquina Anna Petrus, és un curt que s’ha exhibit al Festivals de Sitges i al European Film Festival de Miami entre d’altres.

 Lloc: SALA MOMPOU de la SGAE (Passeig de Colom, 6)
Data: Dimecres, 7 de març de 2012, (Entrada gratuïta)
19.00: Presentació a la premsa i al públic de la Diada i de les pel·lícules a càrrec del President del Col·legi, les directores Roser Aguilar, Laia Fàbregas, Ana Petrus i el director Kepa Atxa.
19.20h: Projecció