La ficció a les graelles televisives
Taula rodona sobre «La ficció a les graelles televisives: l’augment de la producció televisiva, la innovació i la internacionalització»
Com cada any, des de la seu de la Societat General d’Autors i Editors i la Fundació Autor a Catalunya, es promouen diversos programes de formació dedicats a les Tècniques Creatives, les Noves Tecnologies i la Gestió Cultural. Per al segon semestre d’enguany, la SGAE i la Fundació Autor col·laboren amb diverses entitats per oferir programes educatius que permetin als nostres associats, i també al públic en general, millorar les condicions de treball a través del coneixement.
En aquest sentit, la SGAE i la Fundació Autor han iniciat una col·laboració amb el Màster en Ficció Televisiva i Nous Formats (3D) de la Universitat de Girona (UdG) en l’acolliment de trobades amb professionals del sector audiovisual que formaran part de l’equip docent del màster.
Així, el proper dimecres 19 de setembre, a les 18.00 hores, la seu de la SGAE a Catalunya (passeig de Colom, 6 – Barcelona) acollirà una taula rodona sobre «La ficció en les graelles televisives: l’augment de la producció televisiva, la innovació i la internacionalització» en la qual es comptarà amb la participació d’Isaki Lacuesta, director de cinema; Domingo Corral, director de Turner Broadcast; Rafa Portela, director de Paramount Channel; Jordi Bosch, president del grup Endemol i vicepresident de Productors Associats de Televisió d’Espanya; Àngel Quintana, crític cinematogràfic i professor de la UdG, i Ramon Muntaner, director de la SGAE a la Zona Catalunya-Balears. Aquest acte és gratuït i forma part de la presentació a Barcelona del Màster.
Dirigit pel cineasta Isaki Lacuesta, recent Premi Nacional de Cultura de Cinema per la Generalitat de Catalunya, el Màster en Ficció Televisiva i Nous Formats (3D) vol ser un punt de trobada entre el món professional i l'acadèmic, facilitant per una banda a les companyies de producció l'accés als nous talents i per l’altra als alumnes del màster una sortida professional. L'objectiu és convertir aquest màster en un laboratori d'idees, on els estudiants puguin desenvolupar-les, compartir-les i treballar-les al costat de productors i programadors, i sobretot, començar a experimentar amb la producció de peces que puguin emetre's o servir com teaser de futurs projectes més ambiciosos.
Per a confirmacions d’assistència: Pilar Chueca (SGAE) ///