Skip to main content

‘La mujer dormida’, thriller, terror i fantasia

Amb el guió de l’acadèmic Daniel González i la producció de l’acadèmica Marta Ramírez, el film s’estrena aquest 31 de maig

La cineasta Laura Alvea estrena aquest divendres 31 de maig a sales la seva nova pel·lícula La mujer dormida, un thriller psicològic amb tints de terror i fantasia que compta amb el guió de l’acadèmic Daniel González, de la mateixa directora, Marta Armengol i Miguel Ibáñez, i la producció executiva de l’acadèmica Marta Ramírez i Sara Gómez. La pel·lícula, protagonitzada per Almudena Amor i Javier Rey, va tenir la seva première nacional a l’edició d’aquest any del Festival de Málaga.

L’Ana (Almudena Amor), auxiliar d'infermeria, comença una nova feina cuidant a una dona que es troba en estat vegetatiu (Amanda Goldsmith). La seva única interacció és amb el marit de la pacient, l’Agustín (Javier Rey), de qui l’Ana comença a sentir-se atreta. Però, és llavors quan comença a ser assetjada per estranys fenòmens que semblen intentar fer-la fora de la casa i separar-la de l'Agustín.