Skip to main content

Dani de la Orden torna als cinemes amb la ‘Casa en flames’

La pel·lícula s’estrena aquest 28 de juny

 El cineasta i acadèmic Dani de la Orden, director de la gaudinada Barcelona, nit d’estiu com a Millor música original el 2014, estrena aquest 28 de juny la seva nova pel·lícula Casa en flames, una tragicomèdia amb aires costumistes sobre els espais més obscurs d’una família benestant. El film va ser l’encarregat d’inaugurar el BCN Film Fest de 2024 i va recollir el Premi del Públic al FIC Cat.

Casa en flames, produïda per l’acadèmica Ana Eiras, és una pel·lícula coral  protagonitzada per Emma Vilarasau, Enric Auquer (guanyador del Gaudí a Millor actor secundari per Quien a hierro mata el 2020), María Rodríguez (guanyadora del Gaudí a Millor actriu protagonista per Els dies que vindran el 2020), Alberto San Juan (guanyador del Gaudí a Millor actor secundari per Sentimental el 2021), Clara Segura (guanyadora aquest any del Gaudí a Millor actriu secundària per Creatura), José Pérez-Ocaña i Macarena García.

La Montse està molt emocionada perquè està a punt de passar un cap de setmana amb tota la família a la seva casa de Cadaqués. Està divorciada fa temps i el seu ex té una altra parella, els seus fills han crescut i fa temps que tenen la seva vida lluny d’ella i sense fer-li gaire cas. Però a la Montse, res ni ningú aconseguirà ensorrar-li els ànims. Fa massa temps que ho espera, massa temps que hi somnia, serà un cap de setmana ideal. O potser no, però la Montse no pensa defallir.