Esta información no está disponible en castellano.

Colaboraciones

iryo, transport oficial dels XVI Premis Gaudí

L'Acadèmia del Cinema Català signa un acord de patrocini amb la companyia ferroviària

Coincidint amb la celebració de la Festa de Candidates, que marca l’inici de la cursa dels Premis Gaudí, l’Acadèmia del Cinema Català ha anunciat la incorporació de iryo com a transport oficial de la XVI edició del Premis. 

Simone Gorini, Conseller Delegat  i General Manager de iryo, ha destacat que “tenim un ferm compromís amb impulsar el vincle entre la cultura, el talent i el desenvolupament socioeconòmic de les regions on operem. La Gala dels Premis Gaudí és un esdeveniment clau per Catalunya, on es celebra, però també per la Comunitat valenciana per posar en valor la seva llengua, dos de les comunitats autònomes que iryo connecta i per això ser el seu transport oficial és un veritable honor”. 

Per la seva part, Judith Colell, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català ha declarat que, “l’Acadèmia del Cinema Català entra en la seva fase d’adolescència, fem 16 anys! Acompanyada d’iryo, un partner amb una sensibilitat especial per la cultura i una aposta per la interconnexió entre les persones a tot el territori, factor essencial per la nostra indústria. A més, el seu compromís amb la sostenibilitat i la innovació fan de iryo un company de viatge ideal amb els que l’Acadèmia del Cinema Català vol compartir a seva aventura. Desitgem de tot cor que aquesta relació ens transporti a la maduresa, amb anys d’experiències enriquidores, plenes de cultura i nous escenaris”. 

La incorporació de iryo a la família dels Premis Gaudí arriba l’any en què l’Acadèmia del Cinema Català realitzarà per primera vegada un càlcul de la petjada de carboni de l’esdeveniment, en línia amb tota la feina feta dins la xarxa d’acadèmies de cinema europees, de les que l’Acadèmia catalana en forma part. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat