Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Isabel Coixet torna a la gran pantalla amb “Un amor”

La pel·lícula és una adaptació de la novel·la de Sara Mesa

Una altra de les cites al cinema d’aquest 10 de novembre és Un amor, de la directora Isabel Coixet, després de la seva preestrena al Festival de Cinema de Sant Sebastià, on es va emportar el Premio Feroz Zinemaldia. 

 

El film narra la història de la Nat, una dona de 30 anys, que fuig de l'angoixant vida a la ciutat, i troba refugi a l'Escapa, un petit poble de l'Espanya rural on, acompanyada d'un gos salvatge i tosc, intenta reconstruir la seva vida. El propietari de la casa és hostil, i els habitants desconfiats. Quan la Nat accepta una inquietant proposta sexual del seu veí, una passió devoradora i obsessiva la consumirà i farà que es qüestioni quin tipus de dona és realment.

 

El film, basat en la novel·la de Sara Mesa publicada l’any 2020, compta amb la interpretació de Laia Costa, Hovik Keuchkerian, qui es va fer amb la Concha de Plata a la Millor interpretació de repartiment, Hugo Silva, Luis Bermejo, Íngrid García-Jonsson i Francesco Carril. 


Un amor es troba entre els 25 films en llengua no catalana que competiran a la XVI edició dels Premis Gaudí, després de passar també per festivals d’arreu del món com el Festival de Rio de Janeiro, el Tokyo International Film Festival, o el recent Raindance Film Festival de Londres, entre d’altres.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat