Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

“Remember my name”, un film sobre amistat i resiliència

A partir del 23 de novembre als cinemes

La directora i actual participant de la segona edició de la Residència de guions de l’Acadèmia, Elena Molina, firma el seu segon llargmetratge, Remember my name, produït per l’acadèmic Bernat Manzano juntament amb Miguel Ángel Blanca, Valérianne Boué i Jessica Costilla.

El film documental ens explica la història de l’Ihsen quan, després de creuar la tanca de Melilla des del Marroc, ingressa al centre d'acollida de monges per a menors no acompanyats que hi ha a la ciutat. Allà dins es farà amic d’altres joves que es troben en la mateixa situació i junts formaran un grup de dansa anomenat Nana, un espai segur per créixer, amb el qual són seleccionats per presentar-se a un talent xou televisiu. Però quan fan 18 anys, els joves han de deixar el centre, el grup de ball i començar de zero una altra vegada. 

Remember my name, un dels llargmetratges documentals candidat als XVI Premis Gaudí, arriba als cinemes el 23 de novembre, després de passar per festivals com L’Alternativa, el Festival Rizoma, el Festival dei Popoli d’Itàlia i el Festival de Màlaga on es va emportar el Premi del Públic. 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat