Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Paula Ortiz firma el seu nou llargmetratge inspirat en Teresa de Jesús

El 24 de novembre a les sales de cinema catalanes

Després de l’èxit amb La novia (2015), la cineasta aragonesa Paula Ortiz arriba a la gran pantalla amb Teresa, una reinterpretació de la història de la monja Teresa de Jesús, adaptació de l’obra teatral La lengua en pedazos de Juan Mayorga, amb la producció dels acadèmics Alex Lafuente i Valérie Delpierre

Protagonitzada per Blanca Portillo i Asier Etxeandía, Teresa trasllada l’espectador a l’Espanya del segle XVI, el dia que la monja carmelita espera pacient l’arribada de l'Inquisidor per ser jutjada. De la visita dependrà el futur del monestir de San José, que tant li va costar fundar. En una conversa d’una sola nit, a través de la paraula i els records del passat, Teresa lluitarà contra les seves pors, dubtes i culpes, per intentar buscar la seva pròpia llibertat. 

Teresa és un dels films candidats a la XVI edició dels Premis Gaudí a Millor pel·lícula en llengua no catalana i s’estrena en sales després del seu pas per festivals com la Seminci de Valladolid i el Tallin Black Night Film Festival.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat