Esta información no está disponible en castellano.

Estrenos

Caye Casas presenta el seu segon llargmetratge “La mesita del comedor”

La pel·lícula ha participat en un total de 28 festivals i s’estrenarà el pròxim 30 de novembre a les sales catalanes

Aquest 30 de novembre arriba a la gran pantalla La mesita del comedor, el film de terror dirigit per Caye Casas, amb la producció dels acadèmics Norbert Llaràs, Diego Rodríguez i Maria José Serra.

El film, candidat als XVI Premis Gaudí, s’ha convertit en la pel·lícula de gènere més premiada durant el 2023, formant part de la programació de 28 festivals i recollint més d’una vintena de guardons. Entre ells destaquen el Festival de Tallin, el Brussels International Film Festival, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Porto Alegre o el Terrormolins, entre d’altres.

La mesita del comedor és una producció independent de baix pressupost (es va rodar en 10 dies) que explica la història del Jesús i la Maria, una parella que no està passant pel seu millor moment. Després de diversos anys intentant-ho, acaba de néixer el seu primer fill, i la Maria és feliç malgrat la crisi dins del matrimoni. En Jesús, frustrat per no tenir cap poder d’elecció, decideix comprar la tauleta del menjador que menys agrada a la seva dona, i aquesta esdevindrà la seva pitjor decisió.

  

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat