Notícies

La 6a edició del Most Festival obre inscripcions per participar a les seccions Collita 2016 i Brot

mostfest

La 6a edició del Most - Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi el Cava (3-13 novembre de 2016, Vilafranca del Penedès i comarca) obre inscripcions per participar a les dues seccions competitives del festival: Collita 2016 i Brot (XXI Mostra de Curtmetratges de Vilafranca).

Collita 2016
Oberta a tot tipus de treballs audiovisuals, de qualsevol nacionalitat i durada, que tracti sobre el món del vi i del cava des de qualsevol vessant (promocional, artística, pedagògica, turística, científica, documental, narrativa, etc.).
Les peces que entrin a competició optaran a 6 premis: Gran Premi del Jurat, Premi al millor treball de ficció, Premi al millor treball documental, Premi al millor treball promocional, Premi "Arrels del Vi el Cava" i Premi Projecció internacional.

Brot
Busca la millor producció nacional en format de curtmetratge, de qualsevol temàtica i gènere (ficció, documental, animació, etc.), que no superi els 20 minuts de durada (inclosos els crèdits).
Les obres competiran pel Premi del Jurat, el Premi del Públic i el Premi del Jurat Jove.

Més informació:
La data de realització dels treballs de les dues seccions no pot ser anterior a l’1 de gener de 2014.

La inscripció s'ha de fer mitjançant les plataformes de distribució que treballen amb el Most Festival:
• Click for festivals
• Uptofest
• Festhome

La inscripció és gratuïta i està oberta fins al 15 de juliol de 2016.

Per a més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Les bases es poden descarregar des de la web del festival

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat