Notícies

La Filmoteca i Barcelona ciutat literària proposen un concurs "quixotesc"

curtmetratges

El 2016 s’han complert 400 anys de la mort de Cervantes.

La Filmoteca i Barcelona Ciutat Literària volen recordar la figura del creador del Quixot, una obra que per a molts especialistes significa la invenció de la novel·la moderna. Per fer-ho proposen un concurs de curtmetratges obert a tothom. El film no pot superar els 10 minuts de durada i ha de girar al voltant de la pregunta: Què et suggereix l’adjectiu quixotesc?

El curtmetratge podeu enviar-lo a l’adreça postal de la Filmoteca de Catalunya, a la plaça Salvador Seguí 1-9 del 08001 de Barcelona, i pot estar en qualsevol format professional però també en DVD, en un llapis USB o el podeu fer arribar per we-transfer o “penjar-lo” a youtube o vimeo però sempre amb la condició que el material pesi menys de 2 gigas. L’adreça e-mail a tenir en compte és Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

La convocatòria va quedar oberta el passat 15 de juny i la data límit d’admissió dels curtmetratges serà el pròxim 15 d'octubre de 2016, moment en què passaran a ser analitzats per un jurat integrat per representants de les entitats organitzadores: Filmoteca de Catalunya i Barcelona Ciutat Literària, pels escriptors Eduardo Mendoza, Maruja Torres i Javier Pérez de Andújar i per les cineastes Paula Ortiz i Mireia Ros.

El film guanyador serà projectat a la Filmoteca, el mes de novembre, el dia que començarà un petit cicle dedicat a la figura del Quixot. El guanyador obtindrà també un abonament per assistir tot l’any 2017 a tots els actes i projeccions que organitzi la Filmoteca.

Tota la informació aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat